Freitag, 29. August 2014

Technische orthopadie


VIGO steunt op een uitgebreide kennis en jarenlange ervaring op het gebied van Technische Orthopedie. Op 1 januari 1993 zag Technische Orthopedie België (TOB) het levenslicht. VIGO speelt in Europa een leidende rol op het gebied van technische orthopedie.


Belgium. We currently work for all the major university hospitals and rehabcentres all over Belgium. De ontwikkelingen in technische voetorthopodie volgen elkaar snel op.

Technische orthopadie


Steeds meer partijen binnen de technische orthopedie weten deze jonge vereniging al te vinden als gesprekspartner. Ortho-Kin is een jong dynamisch bedrijf dat zich specialiseert in het vervaardigen van orthopedische hulpmiddelen in eigen atelier.


Nederland met een totaalaanbod aan orthopedische hulpmiddelen. Alle maatwerk wordt vervaardigd in ons eigen productiecentrum. De studierichting ‘orthopedische technieken’ is dan ook praktisch gericht. Centrum voor Technische Orthopedie in Wetteren en Pellenberg een gevestigde waarde in de Belgische markt van technische ortophedie. V!GO speelt in Europa een leidende rol op het gebied van technische orthopedie. GIPSRAADPLEGINGHet centrum elke werkdag doorlopend geopend van 8 tot 18 u. Nadien werkte ik een 9-tal jaar in de technische orthopedie.


Het onderwijsteam Orthopedie bestaat uit Maarten (PL), Micha en Esther (PL).

Keine Kommentare:

Kommentar veröffentlichen

Hinweis: Nur ein Mitglied dieses Blogs kann Kommentare posten.

Eine interessante